Wednesday, December 16, 2009

jom... campak2 jer...

4 comments:

Sue @ Nenie said...

Haaa Akak nak campak-campak mana tuuu?

Jangan lupa campak kat sini skali...He he he..Nanti balik kerja tak yahlah saya masak tuk dinner lagiiii...

blogresipi.com said...

Alahai sutun itewww! gerammmnye tengok!

Mama Ghock said...

sue...
hahahha... idak ler sampei nak campak ke awok tu... dah campak ke dalam peyut org dlm ghumah...

blog?,
sutun... kalau dpt nasik lemak lagi sodapppp...

ERMAYUM said...

sodap kak- tempting but I am not good with sotong - buat sambal tumis selalu nak myk camtu - but if tunggu lama sotongnya kecut -camna nak sotong gemuk yet still bermyk - sambal saya watery and nak goreng lama smpai myk naik sotong nya jadi halus -