Thursday, July 9, 2009

Along dah pandai...

Tu dia eh... berselirat ngan ikan bilis...
Nasi goreng ni Along yang buat tak lama dulu. Tak tau la apa bahan dia humban dalam tu. Yang nyatanya, balik kojo dah ponek, poghut lapor... baham jer la... hehehehe... not bad!!! Well done Along! tak sia-sia mama ber'DJ' setiap masa... penat tau jadi 'DJ' tak bergaji nih. Habis kering air liur... hahahaha...

Ini pulak bapaknya (mat rock) yang masak. Nasi beriyani lagi youuuu... Memang kellasss gitu. Pokoknya jempol lho... thumbs up!!! hahahaha...
oppss!!! resipi??? oooo... resipi ada kat kotak beras tu. Instant tu beb, mana reti nak buat sendiri. Kita beli beras tu masa pergi Singapore hujung tahun lepas, dalam kotak siap ngan rempahnya sekali. Ikut jer instruction kat kotak tu, sure jadi punya... hahahaha... tapi tu ler... tak der dalca atau acar. Emmmm... layan jer la, dah orang masak kita tinggal makan jer...

3 comments:

blogresipi said...

Wah... lepas nie ramai la chef kat dapur akak yer.. :)

MamaFaMi said...

Wah, Anim dah ada dua tukang masak back up kat rumah. Untungnya badan! Hehehe... alah kalau perut dah lapar, apa yang masuk tu semuanya sedap belakalah! Hehehe...

::@FiQ said...

sedapnyer nasik beriani...uii..lame x makan...